Pride čas, da se človek umiri. Zadiha. Sprosti. Čas, ko je človek tam, kjer je lahko to, kar je. Ko je v stiku s sabo. Takrat je najpomembneje, da je v okolju, ki je takšno, kot si ga je zamislil sam.

Les nam daje toplino. Občutek domačega ognjišča, občutek, da se vračamo k svojim koreninam. Predstavlja neskončno možnosti izzivov, ki se jih lahko lotimo z lastnimi rokami. Daje moč, upanje, toplino, veselje. Tudi tehnično gledano je les material, ki traja, ki nikoli ne pride iz mode. Lahko bi rekli, da nam vrača čustva, če ga negujemo, bo on varoval naš dom. Kot dober izolator bo naš dom ohranjal topel, v vseh oblikah bo shranjeval naše stvari in naše spomine, hkrati pa daje v takšni obliki, kot ste si jo zamislili vi in jo za vas izvedemo mi, občutek toplega prestiža ali celo neprecenljivosti.

Les je namenjen temu, da ga oblikujemo in ga dodelamo v oblike, ki so nam pisane na kožo. Tako lahko po vaših željah mi izdelamo takorekoč karkoli.
Vaša dnevna soba bo topla in na tleh se bodo lahko brez skrbi igrali najmlajši družinski člani.
V kuhinji vas bo preveval občutek, da z roko občutite, kaj vam govori.
Spalnica iz lesa vam bo dajala občutek intime, a hkrati svobode.
Otroška soba bo postala mladinska, nato kabinet ali celo karkoli drugega po vaših željah.
In tukaj so tudi pisarne. Majhne, velike, ovalne, zavite mize, nalivniki, stene, stojala.

Pri nas omejitev ni. Kar si vaša domišljija zaželi, IV-IN naredi.

IV-IN oziroma Ideja VAŠA, izdelava NAŠA je ustvarjen za vas. Da testirate meje svoje domišljije, ponudite svojim najdražjim nekaj več ali pokažete svojim poslovnim partnerjem, kaj pomeni prefinjena, večna eleganca. IV-IN je tukaj, da uresniči vaše želje, vaše skrite sanje in vam da zagon, da širite meje mogočega. Postanite del tistih, ki jim les predstavlja sredstvo, da izstopijo iz povprečne sivine in skupaj z nami najdejo svoj prostor pod soncem.

Ideja VAŠA, izdelava NAŠA: naj vaše ideje postanejo realnost s klikom

TUKAJ!